فریلنسر کیست؟
فریلنسر کسی است که بدون محدودیت مکانی، بدون محدودیت زمانی، به صورت تمام وقت یا نیمه وقت، بر روی پروژههایی که تخصص دارد و خودش انتخاب کرده کار میکند.
در نتیجه میتواند بین کار و زندگی شخصی خود تعادل برقرار کند، خودش مدیر خودش باشد، اولویتهایش را مشخص کند و همزمان با کار کردن از زندگی لذت ببرد.
آیا کارمندان میتوانند فریلنسر باشند؟
بله، پاسخ به این سؤال ۱۰۰% مثبت است. فریلنسینگ و کارمندی تفاوتهایی با هم دارند که آنها را به یک مکمل عالی برای هم تبدیل میکند. همانطور که گفته شد یکی از مزایای کار کارمندی این است که اکثر آنها مدت زمانهای خاص و مشخصی را در روز کار میکنند. از طرفی در کار فریلنسینگ هیچ محدودیت زمانی و مکانی وجود ندارد. بنابرین هر کارمندی میتواند برنامهریزی کند که در زمانهای آزاد خود پروژههایی را انجام دهد.
از جمله دلایلی که کارمندان درکنار کارشان به فریلنسینگ میپردازند:
کسب درآمد
کسب درآمد دلیل اصلی و کافی برای شروع به کار دوم، خصوصا فریلنسر شدن است. شخص برای شروع میتواند یک پروژه کوچک بردارد، روزی یکی دوساعت روی آن کار کند و به مرور باتوجهبه مهارتها و شناختهایی که به دست میآورد پروژههای بزرگتری بگیرد و سطح درآمدش را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
پرداختن به کار مورد علاقه
دلیل دیگر پیدا کردن فرصتی برای پرداختن به کار مورد علاقهشان است. بهعنوان مثال این امکان وجود دارد که فردی که بهعنوان مدیر روابط عمومی در یک شرکت کار میکند، علاقه و مهارت زیادی در نویسندگی یا طراحی داشته باشد. این شخص میتواند بهعنوان یک فریلنسر در این فیلد شروع به کار کند و در صورت رضایت به مرور شغلش را عوض کند یا بهصورت تمام وقت به فریلنسینگ به بپردازد.
البته فریلنسر بودن هم مثل بقیه شغلها ویژگیهای خاص خود را دارد که با دانستن آنها میتوانید آگاهانه فریلنسینگ را انتخاب کنید و مسیر رشد و موفقیت را برای خود هموار کنید.
کسب درآمد به چه صورت هست؟
اگر توانایی انجام کارهای پروژهای را دارید میتوانید از طریق وبسایتهای فریلنسینگ از جمله پارسکدرز اقدام به کسب در آمد کنید. از تایپ و ترجمه گرفته تا طراحی گرافیکی، برنامه نویسی و پیاده سازی سیستم های بزرگ. پارسکدرز با استفاده از سیستم مالی گروگذاری وجه امنیت مالی طرفین را تضمین می کند. این به این معنی است که شما پس از اطمینان از انجام صحیح پروژه حتما هزینه انجام کار را دریافت می کنید.
آموزش رایگان کسب درآمد از فریلنسینگ، آزادکاری
هر شخص با هر تخصصی – از تایپ یک متن ساده تا برنامهنویسی پروژههای بزرگ مهندسی – میتواند به عنوان یک فریلنسر شروع به کار و کسب درآمد کند. فریلنسر بودن هم مانند بقیه عناوین شغلی (کارمند، مدیر و …) نیاز به مهارتهایی دارد که هر فرد به مرور زمان و با کسب تجربه بیشتر به آن مسلط میشود. یادگیری این مهارتها میتواند باعث افزایش درآمد فریلنسرها شود و چالشهای بدست آوردن و نگه داری مشتری، زمانبندی پروژه، مذاکره، وصول حق الزحمه پروژه و … را کاهش دهد.
در دوره آموزشی رایگانی که در اختیار شما قرار داده شدهاست با کلیه این مهارتهای و چالشها آشنا میشوید و میتوانید با تسلط و دانش کافی به عنوان یک فریلنسر شروع به فعالیت و کسب درآمد کنید.
مخاطب این آموزش چه کسانی هستند؟
- برنامهنویسان و توسعهدهندگان
- متخصصین شبکه و امنیت شبکه
- متخصصین SEO و بازاریابی
- طراحان و گرافیستها
- کارشناسان علوم پایه
- مدرسین، نویسندگان و تایپیستها
- مترجمها
- عکاسان، آهنگسازان
- تدوینگران و فیلمبرداران
- مهندسین برق، الکترونیک و مخابرات
سرفصل های دوره
کلیه بخشهای آموزش را میتوانید از طریق لینکهای زیر به صورت رایگان ببینید.
- ۰۲- آزادکاری چیست؟
- ۰۳- تفاوتهای اساسی آزادکاری با سایر مدلهای کار
- ۰۴- نیازمندیهای فردی و اجتماعی برای آزادکاری
- ۰۵- سطح درآمد در ایران و جهان -۱
- ۰۶- سطح درآمد در ایران و جهان -۲
- ۰۷- رشتهها و تخصصهای مناسب
- ۰۸- میزان رضایت شغلی برحسب تخصص
- ۰۹- شروع آزادکاری
- ۱۰- کار در خانه یا بیرون از خانه
- ۱۱- کار پارهوقت یا تماموقت
- ۱۲- امکانات مورد نیاز
- ۱۳- یافتن کار و مشتری
- ۱۴- از طریق آشنایان
- ۱۵- از طریق سایتهای مرتبط
- ۱۶- از طریق شبکههای اجتماعی
- ۱۷- از طریق فعالیت فردی یا تیمی
- ۱۸- ارتباط با مشتریان
- ۱۹- آداب رفتار در عرصه جهانی
- ۲۰- محاسبه و پیشنهاد دستمزد
- ۲۱- محاسبه حداقل نرخ ساعتی
- ۲۲- ارسال فاکتور و تحویل کار
- ۲۳- دریافت دستمزد
- ۲۴- توافق اولیه و قرارداد
- ۲۵- حل اختلاف
- ۲۶- اخلاق حرفهای
- ۲۷- مدیریت زمان
- ۲۸- ساعات کاری و استراحت
- ۲۹- تخمین زمان مورد نیاز
- ۳۰- ابزارهای مدیریت کارها و زمان
- ۳۱- برونسپاری
- ۳۲- برندسازی شخصی
- ۳۳- ساختن هویت حقیقی یا حقوقی
- ۳۴- مدیریت مالی
کتاب رایگان فراگیری مهارتهای فریلنسینگ
این کتاب در 5 فصل نگارش شده است. در فصل اول این کتاب با عنوان ” آشنایی با آزادکاری و فریلنسینگ” در مورد مفهموم فریلنسینگ و آزادکاری، سطح درآمد آن در ایران و جهان، رشتهها و تخصصها و مواردی از این دست صحبت شده است.
فصل دوم کتاب با عنوان “شروع آزادکاری و فریلنسینگ” مبانی اولیهای که هر فرد برای تبدیل شدن به یک فریلنسر نیاز دارد مانند امکانات مورد نیاز فریلنسرها، راههای به دست آوردن مشتری و … توضیح داده شده است.
سایر فصلها به موضوعات اساسی در فریلنسینگ، مانند “ارتباط با مشتری”، “مدیریت زمان” و “مدیریت مالی” پرداخته است.
فارق از اینکه تجربه کار به صورت فریلنسینگ را دارید یا به تازگی به این حوزه علاقهمند شدهاید مفاهیم این کتاب میتواند راهنمای شما باشد و به بسیاری از سوالات شما در این حوزه پاسخ دهد.
3 دیدگاه
[…] از سبک زندگی فریلنسری و انجام کارها به صورت دورکاری روز به روز در حال افزایش […]
[…] اینفوگرافیکی که مفهوم و شرایط فریلنسینگ را بهصورت روان و صریح توضیح میدهد. […]
[…] و فریلنسری تا پیش از شیوع کرونا یک پدیدهی نوظهور و ناآشنا برای […]