کسب درآمد از بازارهای فریلنسینگ بینالمللی (Freelancer, Upwork)
با توجه به مزیتهایی که زندگی به سبک فریلنسری برای فریلنسرها به ارمغان میآورد تمایل به این سبک کار کردن به میزان زیادی در حال افزایش است. در حال حاضر ۶۲٫۲ میلیون نفر از نیروی کار فعال در آمریکا بهصورت فریلنسینگ کار میکنند و آمارها نشان میدهد که تا سال ۲۰۲۸ این میزان به ۹۰٫۱ میلیون نفر خواهد رسید.
در این مقاله در مورد شیوههای کسب درآمد در بازار بینالمللی از طریق دو وبسایت فریلنسینگ Freelancer.com و UpWork.com صحبت میکنیم و کلیه مراحل از ثبتنام تا نقد کردن وجوه دریافتی را توضیح خواهیم داد.
سایت Freelnacer.com
سایت فریلنسر یک پلتفرم برونسپاری پروژه است که میان کارفرما و فریلنسر در سراسر دنیا ارتباط برقرار میکند. هر عضو سایت میتواند پروژهای بزرگ یا کوچک در سایت ثبت کند و از میان فریلنسرهایی که برای او پیشنهاد قیمت ارسال میکنند بهترین فرد با تخصص موردنظرش را انتخاب کند.
در این سایت فریلنسرها میتوانند به یک منبع دائمی شغلهای تماموقت و نیمهوقت دسترسی داشته باشند. موقعیتهای شغلی از طرف کارفرماهایی که به دنبال تخصص آنها هستند.
ثبتنام در Freelnacer.com
اگرچه هرکسی میتواند پروژههای ثبتشده در سایت را ببیند و بررسی کند، اما امکان ثبت پروژه و کسب درآمد از انجام پروژه، فقط برای کاربرهای سایت فراهم است. در چند قدم ساده میتوانید حساب کاربری خود را در فریلنسر دات کام ایجاد و فعال کنید.
۱) مثل هر سایت دیگری، فرم ثبتنام را پرکنید. ایمیل معتبر و پسورد موردنظرتان را وارد کنید و دکمه “Join Freelancer” را بزنید. با ثبتنام درسایت تأیید میکنید که شرایط و قوانین سایت را پذیرفتهاید. توجه داشته باشید که برای ثبتنام اولیه نیازی به واردکردن اطلاعات شخصی نیست.
۲) زمانی که فرم ثبتنام را ارسال میکنید، یک ایمیل تأیید به آدرس ایمیلی که در زمان ثبتنام وارد کردهاید ارسال میشود. برای فعال کردن حساب کاربری خود نیاز است که از طریق دستورالعملهایی که در ایمیل برای شما ارسالشده است کد فعالسازی را به دست بیاورید.
۳) کاربرهایی که پروفایل کامل نداشته باشند، اجازه ارسال پیشنهاد قیمت بر روی پروژهها را نخواهند داشت. چند نکته برای تکمیل پروفایل و دیده شدن:
- حتماً برای پروفایل خود عکس آپلود کنید. ارتباط برقرار کردن با یک چهره بهمراتب آسانتر از یک نام کاربری است.
- بهتر است که در بخش نام از نام کامل خود یا نام شرکت خود استفاده کنید.
- Professional Headline مناسب میتواند در نگاه اول تأثیر مثبت ایجاد کند. در این بخش میتوانید شعار شرکت خود یا لیستی از برترین مهارتهایی که به کارفرما ارائه میدهید را ذکر کنید. این کار باعث میشود که کاربرها تمایل پیدا کنند که بیشتر در مورد شما بدانند.
- از بخش Summery برای نوشتن اطلاعات بیشتر در مورد خودتان استفاده کنید. این بخش فرصتی است که کاری کنید که پروفایل شما در میان سایر پروفایلها متمایز شود و بهتر دیده شود. در مورد اهداف شرکت یا سوابق کاری خود صحبت کنید. مهارتهایتان را بهصورت مشخص بیان کنید و به جامعه فریلنسر دات کام نشان دهید که بهترین فریلنسر در این تخصص و برای این پروژه هستید.
اطلاعاتی که در صفحه پروفایل خود بیان میکنید یک دید کلی از مهارتها و نیازمندیهای شما به سایر کاربرها میدهد. توجه کنید که اطلاعات شخصی و راههای ارتباطی برای برقراری ارتباط خارج از سایت نباید به اشتراک گذاشته شود.
حساب کاربری و شارژ مالی
از حساب کاربری رایگان تنها برای نقلوانتقال مالی و ثبت پروژه میتوان استفاده کرد؛ بنابراین اگر تمایل دارید که بهعنوان فریلنسر از انجام پروژه کسب درآمد کنید نیاز است که حساب کاربری خود را ارتقا دهید. حسابهای کاربری سطوح مختلفی دارد که هرکدام امکاناتی را در اختیار شما قرار میدهد بنابراین بهتر است که با توجه به مدتزمانی که تمایل دارید برای کسب درآمد بهصورت فریلنسینگ صرف کنید بهترین نوع حساب کاربری را انتخاب کنید – اگر چند ساعت در هفته را به این کار اختصاص میدهید بهاحتمالزیاد یک پروفایل Basic برای مناسب خواهد بود اما اگر قصد دارید که بهصورت تماموقت در این پلتفرم کار کنید شاید یک پروفایل Plus یا Professional انتخاب بهتری باشد.
در فریلنسر دات کام برای پرداخت هرگونه هزینه مثل حق عضویت، پذیرش پروژه و … نیاز است که حساب کاربری شارژ شود تا هزینه از حساب کسر شود. نقلوانتقال مالی میتواند بهصورت مستقیم از سایر کاربرها درازای انجام پروژه، برنده شدن در مسابقه و … دریافت شود یا از منابع مختلف مثل کارت اعتباری، حسابهای آنلاین مثل PayPal یا واریز از طریق بانک باشد.
کسب درآمد
کسب درآمد از انجام پروژه (Project)
پروژهها توسط افرادی که بهعنوان کارفرما ثبتنام کردهاند ایجاد میشود و اطلاعاتی از قبیل شرح پروژه، مهارتهای موردنیاز، محدوده قیمت و … در آن مشخصشده است. فریلنسرها پروژههای ارسالشده را بررسی میکنند تا از میان آنها پروژههایی که با تخصص و علاقه آنها همخوانی دارد را پیدا کنند. بعد از خواندن توضیحات کامل پروژهها فریلنسر میتواند برای کارفرماهای آنها پیشنهاد قیمت و نمونه کارهایی که در رزومه خود دارد را ارسال کند. کارفرماها پس از بررسی پیشنهاد قیمتها و نمونه کارها مناسبترین فریلنسر را انتخاب میکنند.
کسب درآمد از مسابقه (Contest) برای طراحان
در پروژههای طراحی علاوه بر خلاقیت و نوآوری سلیقه نیز
نقشی اساسی ایفا میکند و شاید صرفاً به همین دلیل بهترین پروژهها مورد توجه
کارفرما قرار نگیرد و تجربهی شیرینی برای کارفرما خلق نشود.
در سایت فریلنسر تعداد زیادی فریلنسر در حوزههای مختلف طراحی وجود دارد. به همین
دلیل یکی از مناسبتترین شیوهها برای انجام این نوع پروژهها، برگزاری مسابقه
است. برای این کار نیاز است که کارفرما مسابقه را در سایت ثبت کند و نیازمندیهای
خود را بهصورت کامل بیان کند. پسازآن صدها ایده و طرح از طراحان دریافت میکند
که میتواند پس از بررسی آنها یکی را انتخاب و هزینه را پرداخت کند. یکی از مزیتهای
که مسابقهها نسبت به پروژهها دارند این است که مبلغ قابلتوجهی بهعنوان جایزه
برای آنها در نظر گرفته میشود؛ بنابراین اگر طراح هستید شرکت در مسابقه فریلنسر
دات کام میتواند یک چالش خوب برای کسب درآمد باشد.
پرداختها
کارفرماها میتوانند هزینه را به فریلنسرها از طریق سایت و با استفاده از سیستم Milestone Payment پرداخت کنند یا بهصورت ساعتی با دریافت فاکتور و یا مستقیماً بهحساب فریلنسر واریز کنند.
+ هزینه پروژه میتواند با سیستم Milestone Payment پرداخت شود. این سیستم مانند سیستم گروگذاری در سایتهای فریلنسینگ ایرانی مثل پارسکدرز است. به این صورت که هزینه پروژه بهحساب سایت واریز میشود و در سررسیدهای توافق شده برای فریلنسر آزاد میشود. هیچ اجباری وجود ندارد که کارفرما وجهی را بهعنوان پیشپرداخت بپردازد. این کار تنها زمانی انجام خواهد شد که فریلنسر مورد اعتماد کارفرما باشد، زیرا در صورت پرداخت وجه، تنها با رضایت فریلنسر قابل پس گرفتن خواهد بود.
+برای پروژههای کوتاهمدت نیز هزینه میتواند با سیستم Milestone Payment پرداخت شود. زیرا در این حالت علاوه بر اینکه فریلنسر اطمینان دارد که وجه در سایت فریلنسر قرار دارد به کارفرما این اجازه را میدهد که پس از دریافت و بررسی پروژه وجه را به فریلنسر پرداخت کند.
روشهای برداشت وجه در سایت freelancer.com
+سیستم ثبت امتیاز و بازخورد (که در ادامه توضیح داده میشود) تنها در صورتی فعال میشود که وجه از طریق سایت فریلنسر منتقل شود.
ثبت بازخورد و رتبهبندی
زمانی که یک پروژه به سرانجام میرسد و پرداختها از طریق فریلنسر دات کام انجام میشود، سیستم ثبت رأی و امتیاز برای آن پروژه فعال میشود. این سیستم فرصتی را برای کارفرما و فریلنسر فراهم میکند که نظر خود را در مورد عملکرد یکدیگر از طریق نوشتن بازخورد و ثبت امتیاز در یک مقیاس ۵ ستاره ثبت کنند. رتبه و امتیاز کلی یک فریلنسر، امتیاز و بازخوردهایی که در پروژه دریافت کرده است در حساب کاربری او نمایش داده میشود تا در آینده به کارفرماها کمک کند که ارزشی که هر فریلنسر میتواند برای پروژه ایجاد کند را ارزیابی کند.
سیستم ثبت بازخورد و امتیاز به کارفرما و فریلنسر این فرصت را میدهد که با بهبود کارایی خود در رتبههای خوب قرار بگیرند و امکان به دست آوردن پروژه را افزایش دهند.
پروسه تایید هویت و دریافت پول در Freelancer.com
با توجه به اینکه ایران از طرف سایت فریلنسر دات کام تحریم است امکان ثبتنام و تأیید هویت با ip و اطلاعات ایران وجود ندارد؛ بنابراین در ابتدا نیاز است که از طریق سایتهای واسط ایرانی یک حساب پیپال برای خود ایجاد کنید تا تبادلهای مالی از طریق این حساب انجام شود.
پسازآن نیاز است که در ۴ مرحله هویت خود را تأیید کنید.
- در مرحله اول برای تأیید هویت میتوانید از پاسپورت خودتان استفاده کنید.
- در مرحله دوم نیاز است که آدرس خود را تأیید کنید و اثبات کنید در کشوری غیر از ایران سکونت دارید. برای این کار باید یک قبض خدماتی یا مدرک دیگری ارسال کنید که نشان دهد آدرس متعلق به شماست، برای آدرس نیاز است که از سایتی که حساب پیپال را ایجاد میکند درخواست کنید که یک قبض با نام شما در کشوری که پیپال را صادر کرده است ایجاد کند. بهعنوانمثال اگر پیپال شما از امارات گرفتهشده است یک قبض برق با نام شما در امارات کفایت میکند.
- در مرحله سوم یک عکس از خودتان با پاسپورتتان و کدی که درخواست میشود روی کاغذ بنویسید است.
- در مرحله چهارم زمانی که درخواست واریز را ارسال میکنید نیاز است که شماره تلفن خود را نیز تأیید کنید؛ بنابراین به دنبال یک شماره تلفن در کشوری که ادعا کردید زندگی میکنید باشید.
همچنین توجه داشته باشید که نیاز است که با کمک فیلترشکن با IP کشوری که ادعا کردید در آن زندگی میکنید وارد سایت شوید.
اولین درخواست واریز به دلیل مسائل امنیتی ۱۵ روز بعد از درخواست واریز انجام میشود و برای ثبت درخواست واریز نیاز است که حداقل ۳۰ دلار در حساب کاربری خود داشته باشید. پسازاینکه وجه بهحساب پیپال شما منتقل شد میتوانید از طریق سایتهای واسط معادل آن را بهصورت ریالی دریافت کنید.
سایت Upwork.com
یکی دیگر از سایتهای معروف و پرطرفدار در حوزه بینالمللی سایت Upwork.com است. پروسه ثبتنام و احراز هویت در آپورک تقریباً مشابه با سایت فریلنسر است بنابراین تکرار مجدد خودداری میکنیم. نکتهای که برای شروع به کار در سایت آپورک باید به آن توجه شود این است که برای شروع به کار و کسب درآمد در Upwork نیاز است که حساب کاربری و پروفایل شما تأیید شود. علت این کار چیست؟
با توجه به تعداد زیاد فریلنسرهایی که روزانه در آپورک ثبتنام میکنند، این سایت به دنبال افرادی است که برای تخصص و مهارتهای آنها تقاضای بیشتری از طرف کارفرماها در سراسر دنیا وجود دارد. بنابراین اگر تخصصهایی که در پروفایل شما ثبتشده ترکیبی از مهارتها و تخصصهای موردنیاز کارفرماها نباشد، پروفایل شما تأیید نخواهد شد و ثبتنام شما رد میشود.
چه کارهایی میتوانید انجام دهید که پروفایل شما در آپورک پذیرفته شود؟
در کنار تخصص و تجربه کاری دلایل دیگری نیز وجود دارد که میتواند باعث رد شدن حساب کاربری شما شود. در ادامه مواردی که میتواند احتمال پذیرفته شدن پروفایل شمارا افزایش دهد را بیان میکنیم.
۱٫ از اطلاعات شخصی معتبر استفاده کنید
زمانی که از پلتفرمهای آنلاین استفاده میکنید حسی در درون شما وجود دارد که شمارا تشویق میکند که اطلاعات شخصی و هویت خود را مخفی کنید.
“اگه هک بشم چی؟”
“دلم نمیخواد رئیسم عکس من رو توی سایت فریلنسینگ ببینه.”
این افکار متداول و قابل درک هستند. اما در سایت آپورک برای جلوگیری از اسپم، ربات و فریلنسرهای متقلب، معتبر و شفاف بودن پروفایلها بسیار اهمیت دارد. بنابراین اگر اطلاعات شخصی بهدرستی وارد نشود و نامشخص یا نامناسب باشد، پروفایل شما بهصورت اتوماتیک رد میشود.
- از نام واقعی خود استفاده کنید.
- از عکس واقعی خود استفاده کنید.
- آدرس ایمیل، شماره تلفن و آدرس محل سکونت (آدرسی که سایت واسط با توجه به آن حساب پیپال را میسازد) را صحیح وارد کنید.
تیم پشتیبانی آپورک از راههای مختلف صحت اطلاعات ارسالشده توسط کاربر را بررسی میکند. بهعنوانمثال ممکن است دزخواست کنند که تصویر کارت شناسایی خود را ارسال کنید یا با شماره تلفنی که در پروفایل خود کردهاید تماس بگیرند.
اگر به هر دلیلی در این پروسه ایرادی وجود داشته باشد و صحت هویت ثبتشده تأیید نشود، حساب کاربری شما تأیید نمیشود.
۲٫ پروفایل خود را بهصورت ۱۰۰% تکمیل کنید
یک عادت معمول میان افراد فعال در اینترنت این است که در زمان عضویت در سایت یک ثبتنام سریع انجام میدهند و چند روز بعد اقدام به کامل کردن پروفایل و اطلاعات حساب کاربری میکنند. این کار ایرادی ندارد اما مشکل زمانی ایجاد میشود که هفتهها یا ماهها طول میکشد تا پروفایل خود را تکمیل کنید. کاملاً منطقی به نظر میرسد که آپورک پروفایلهایی که مدت طولانی تکمیلنشده و غیرفعال ماندهاند را رد میکند.
بنابراین زمانی که در آپورک ثبتنام میکنید، امکان پذیرفته شدن خودتان را با تکمیل سریع پروفایلتان افزایش دهید. اطلاعات را دقیق و کامل وارد نکنید، پروفایل خود را طوری تکمیل کنید که کارفرماها را ترغیب کند که شما را استخدام کنند. با اضافه کردن عکس پروفایل، نوشتن Headline، توضیحات کلی، اضافه کردن نمونه کار، گواهینامهها، سابقه کاری، تحصیلات و سایر تجربیات پروفایل خود را بهصورت ۱۰۰% تکمیل کنید.
۳٫ آزمون آماده بودن برای کار در آپورک (the Upwork readiness test) را انجام دهید
The Upwork readiness test نشان میدهد که چقدر از طرز کار پلتفرم آگاهی دارید. قبل از شروع آزمون یک راهنمای فریلنسینگ با همه اطلاعاتی که برای کار کردن بهعنوان یک فریلنسر در آپورک نیاز دارید در اختیار شما قرار خواهد گرفت. اطلاعاتی از قبیل ثبتنام و شروع به کار در آپورک تا انواع پروفایل، راههای کسب درآمد، درخواست واریز و …
با قبول شدن در این آزمون نشان میدهید که آگاهی کافی درباره پلتفرم آپورک و شیوههای کسب درآمد از آن را دارید و همین موضوع شما را از سایر فریلنسرهای تازهکار متمایز خواهد کرد.
۴٫ آزمونهای مرتبط با مجموعه مهارتهای خود را انجام دهید.
داشتن مهارتهای موردنیاز یک پیشنیاز برای پذیرفته شدن در Upwork است اما هر چه بیشتر بتوانید نشان دهید که در تخصص خود مهارت کافی دارید، شانس پذیرفته شدن خود را در Upwork بیشتر میکنید.
برای نشان دادن مهارتهای خود میتوانید از آزمونهای رایگان سایت استفاده کنید. این آزمونها در زمینههای مختلف وجود دارند و شما میتوانید هر تعدادی که تمایل دارید از آزمونها را انجام دهید؛ اما توجه داشته باشید که تنها آزمونهایی را در پروفایل خود ثبت کنید که تمایل دارید از تخصص مرتبط با آن کسب درآمد کنید. آزمونها را میتوانید در تب “Find Work ” پیدا کنید.
۵٫ کارفرمایی پیدا کنید که شما را استخدام کند.
در آپورک بخشی به نام “Bring Your Own Freelancer” (BYOF) وجود دارد. این بخش این امکان را فراهم میکند که کارفرما فریلنسری که در حال حاضر در upwork عضو نیست را استخدام کند.
اگر کارفرمایی وجود دارد که تمایل دارد شما را استخدام کند، از او درخواست کنید که این کار را از طریق Upwork انجام دهد. اینکه کسی تمایل دارد شما را استخدام کند به آپورک نشان میدهد که مهارتهای باارزشی دارید.
زمانی که یک کارفرما شما را استخدام میکند، یک ایمیل حاوی شرایط قرارداد از طرف Upwork دریافت میکنید, زمانی که دعوتنامه را قبول کنید، پروفایل شما بهصورت اتوماتیک فعال میشود.
۶٫ عضو یک agency شوید.
اگر کارفرمایی را نمیشناسید که تمایل داشته باشد شما را استخدام کند، میتوانید در یک agency عضو شوید. Agency گروهی از فریلنسرها هستند که در حال حاضر در آپورک فعالیت میکنند. پروفایل شما بلافاصله بعد از پذیرفته شدن دعوتنامه از طرف Agancy پذیرفته میشود.
توجه داشته باشید که شیوه کار agency ها با فریلنسرهای مستقل متفاوت است. بنابراین که پیش از ثبتنام به این صورت، درباره کلیه شرایط و قوانین آن مطالعه کنید.
۷٫ پروفایل خود را بر اساس مهارتی که تقاضای زیادی برای آن وجود دارد ایجاد کنید.
این کار بهاحتمالزیاد، مهمترین قدم برای افزایش شانس پذیرفته شدن پروفایل شما است. از مهارتهایی که در حال حاضر تقاضای زیادی برای آنها وجود دارد، برای ساخت پروفایل خود استفاده کنید و توضیحات پروفایل خود را به صورتی تکمیل کنید که بهوضوح نشاندهنده مهارتها و تخصصهای شما باشد. اگر این کار را انجام دهید بهاحتمالزیاد پروفایل شما بدون نیاز به تلاش زیاد تأیید خواهد شد.
اگر در تخصصهایی که ثبت کردهاید مهارت کافی ندارید، یادگیری این مهارتها برای کسب درآمد از آنها میتواند برای شما کمی سخت باشد. اما میتوانید بخشهایی از این مهارتها که برای شما جذابیت دارند را انتخاب کنید و زمانی را برای یادگیری و حرفهای شدن در آن تخصص اختصاص دهید و شروع به کسب درآمد از انجام آن کنید.
۸٫ با پشتیبانی آپورک ارتباط برقرار کنید.
اگر فکر میکنید که همه کارهایی که باید را بهدرستی انجام دادهاید اما پروفایل شما تأیید نشده است به پشتیبانی آپورک پیامی ارسال کنید. حتی اگر این کار باعث بررسی مجدد و تأیید پروفایل شما نشود ممکن است راهکارهایی را به شما ارائه شود که با استفاده از آنها بتوانید پروفایل خود را بهبود دهید و شانس خود را مجدداً امتحان کنید.
سایتهای واسط برای دریافت حساب پیپال و تبدیل درآمد به ریال
همانطور که پیشازاین گفته شد، با توجه به تحریمها امکان انجام نقل و انتقالات مالی از طریق بانکهای ایران و راههای متداول وجود ندارد. بنابراین در ابتدا نیاز است که از طریق سایتهای واسط ایرانی یک حساب پیپال برای خود ایجاد کنید تا تبادلهای مالی از طریق این حساب انجام شود. بهعنوان نمونهای از سایتهای واسط پرداخت موجود میتوان سایتهای تراپی، paymentExpres، ایرانیکارت، تهران پرداخت و … را نام برد. با توجه به اینکه هریک از این سایتها خدمات متفاوتی را ارائه میدهند و درصد کارمزدهای متفاوتی دارند نیاز است که آنها را بررسی و با توجه به شرایط خود مناسبترین گزینه را انتخاب کنید.
برای تبدیل درآمد به ریال نیاز است که وجه را از حساب پیپال خود بهحساب پیپال سایت واسط منتقل کنید و معادل ریالی آن را دریافت کنید. البته پس از ثبتنام و پیش از هر اقدامی از معتبر بودن سایت اطمینان حاصل کنید و از پشتیبانی آن مشاورههای لازم را بگیرید.
سایر پیشنهادات
در ایران نیز با بهبود زیرساختها، پیشرفت تکنولوژی و افزایش تمایل افراد متخصص خصوصاً جوانها به کار کردن به سبک فریلنسینگ، بازارهای کار آنلاین مانند پارسکدرز هرروز رونق بیشتری پیدا میکنند و تعداد کاربرهای آنها بهصورت چشمگیری در حال افزایش است. در صورتی که دردسرهای ساخت و تایید حساب کاربری در سایتهای فریلنسینگ بین المللی برای شما منطقی به نظر نمیرسد، پارسکدرز میتواند جایگزین مناسبی برای کسب درآمد باشد.
اگر سوال یا تجربهای از کار با سایتهای فریلنسینگ دارید، اون رو از طریق کامنت با ما به اشتراک بزارین.
اگر تمایل دارین در مورد تجربه کار کردن در سایت فریلنسر بیشتر بدونین مصاحبه با فریلنسری که تجربه همکاری با سایتهای فریلنسینگ بین المللی و ایرانی را دارد رو بخونید.
سلام.مقاله ی بسیار مفیدی بود.من طراح گرافیک هستم و این چند روزه درگیر ثبت نام تو سایت freelancer.com بودم.
که الان متوجه شدم با این تحریما علیه ایران نمیشه براحتی توی این سرویس ها کار کرد،با در نظر گرفتن بلاک اکانت و پی پال و کل این موانع فهمیدم بدرد من نمیخوره.
ممنونم از نظرتون.
البته من هدفم این نبود که از انجام این کار منصرفتون کنم. تمایل داشتم که با این راهنماییها با دید باز و راحت تر این کار رو شروع کنید 🙂
البته میتونین سایتهای فریلنسینگ ایرانی که توی مطلب معرفی شدن رو هم تست کنید.
دست شما درد نکنه، نکته های جالبی که نمی دونستم یاد گرفتم.
سلام وقت بخیر و ممنون از مطلب بسیار خوبتون ، یک سوال داشتم ، هردوتا سایتی که معرفی کردین برای ثبت نام با پاسپورت ایرانی مشکلی ندارن ؟
بهتره از پاسپورت ایرانی استفاده نشه.
سلام وقت بخیر ، ممنون از مطلب بسیار خوبتون ، یک سوال ، امکان ثبت نام و تایید اکانت با پاسپورت ایرانی در سایت upwork وجود داره ؟
سلام ممنون از مطلب خوبتون، آیا بنظرتون لازمه برای ثبت نام و شروع کار از کسی که حرفه ای هست تو اینکار کمک بگیریم یا خودمون هم میتونیم به راحتی
همیشه کمک گرفتن از آدمای باتجربه مفیده.
اما کلا مطالب این سایت با این هدف نوشته شده که بتونین به تنهایی با موفقیت عمل کنین.
سلام ادمین گرامی. یه سوال. من پروفایلم رو تا یه جاهایی تکمیل کردم و بعد این مقاله شمارو خوندم. سوالم اینه که اگه ایران تو این سایت تحریمه پس چرا تو گزینه انتخاب کشور هستش و تایید میشه؟ ولی تو upwork همون اول گفت کشور شما تحریمه. الان پروفایلمو تکمیل نکنم؟
سلام، ممنون از مطلب مفید و کامل شما
بنده هم زمانی تلاش کردم که بتونم در یکی از این سایت ها احراز هویت کنم
اما تقریبا نشدنی هست و به این نتیجه رسیدم که خروج از کشور و افتتاح حساب شاید تنها راه باشه.
فکر میکنی خارج از کشور مشکلی برای افتتاح حساب نداری؟ ضمن اینکه باید با قوانین مالیاتی اون کشور اشنا باشی . یه مثال میزنم از تجربه خودم تو ترکیه من اواخر سال 98 استانبول بودم مستر کارت با حساب شخصی گرفتم اما تو سایت فریلنسر دات کام هر کار کردم نشد ثبت نام کنم یه خطای عجیبی موقع ثبت کارت میداد. ضمن اینکه برای گرفتن حساب شرکتی ما شاید صد تا بانک رفتیم برامون حساب شرکتی باز نمیکردن یک ماه طول کشید از اخر با ضمانت حسابدار ترک برامون یه حساب باز کردن خلاصه اینکه شما بالفرض مستر کارت هم بگیری ممکنه کار نکنه . و کشورای اروپایی هم که رفتنش به این راحتی نیست و قوانینش هم سفت و سخت تره